Nieuwe edities

De race om het op tijd laten verschijnen van een aantal -voor ons- belangrijke kaarten lijkt dit jaar gewonnen te zijn door Imray. Waar we aanvankelijk enige kritiek hadden op bijvoorbeeld de lay-out van de Waddenkaart, is in de 2017 editie rekening gehouden met de wijze van varen op de Wadden. Prettig om te merken dat onze adviezen gevolgd zijn.

De nieuwe IJsselmeerkaart is een welkome aanvulling op de kaarten van andere aanbieders. Mooi is dat de dam bij IJburg goed op deze kaart staat.

Uiteraard zijn beide kaarten in beide winkels op voorraad en leverbaar. Via onze webshop zijn deze kaarten ook te leveren.De portikosten zijn met 8 euro wel hoog . Tot 1 mei krijgt iedere besteller in de webshop van de IJsselmeerkaart van Imray het e-boek 'Het verborgen IJsselmeer' en de koper van de Waddenkaart van Imray het e-boek 'Vaargids Westelijke Waddenzee' cadeau! Deze e-boeken kosten elk 9,95.

Ga naar de webshop voor bestelling.

Geïnteresseerd?

In de webshop van L.J. Harri en Watersportmedia vindt u (afgeprijsde) boeken en alle uitgaven waar we bij betrokken waren.

Neem contact op