Over ons

Watersportinformatie op een iconische plek.

L.J. Harri (sinds 1730) en Observator Watersport, beiden in Rotterdam, zijn dè specialisten in Nederland op het gebied van nautische kaarten, boeken en niet-elektronische navigatie-instrumenten. Naast alle zeekaarten, binnenwaterkaarten en standaard nautische boeken is er een zeer uitgebreide en specialistische internationale bibliotheek die aandachtgebieden beslaat zoals bouw, restauratie en techniek.

Ook met vragen over reisplanning en voorbereiding kunt u bij ons terecht. Wij bieden u de mogelijkheid om met behulp van pilots, op basis van ons advies, lang voor uw vertrek te genieten van al het moois dat u tegen komt op het water in binnen- of buitenland. Een betere voorbereiding kunt u zich niet wensen.

Met een uitgebreid assortiment als het onze slaat de veroudering snel toe. Uw vragen beantwoorden wij daarom dan ook graag persoonlijk. Op onze site vindt u dus geen boektitels of kaartnummers, maar de mogelijkheid om in een simpel e-mailtje uw vraag te stellen. Wij zullen u snel en adequaat de actuele mogelijkheden melden met de erbij behorende boeken, kaarten en prijzen. Daarmee voorkomen we dat u vierkante ogen en een punthoofd oploopt door alle prachtige en maar al te vaak verwarrende informatie op het internet.

Naast boeken, kaarten en instrumenten hebben we in beide winkels een mooie collectie nautisch antiek; van schilderijen, nautische instrumenten tot een mooie verzameling antieke en ingelezen nautische boeken. Ook verzorgen wij in eigen huis reparatie en onderhoud van navigatie-instrumenten zoals kompassen en sextanten.

Hieronder de adresgegevens voor onze vestiging in Rotterdam:

L.J. Harri in Rotterdam
Observator Watersport (Rotterdam)

Van der Takstraat 218

3071 LM Rotterdam
tel: 020-624 8052 (tot nader order) tel: 010-2142705
email: ljharri@xs4all.nl
email: info@observator.nl
Routebeschrijving
Routebeschrijving


Onze zusterbedrijven:

Harri Trading is de Chart Agent voor de beroepsvaart. Cure Productions Watersportmedia is onze uitgeverij en mediabedrijf.

L.J. Harri voorheen in de Schreierstoren,was een snoepwinkel voor elke water(sport)liefhebber, Observator op het Noordereiland in Rotterdam, aan de voet van de ‘Oude Hef’, is al jarenlang een baken, ook voor de beroepsvaart.

De verhuizing van L.J. Harri naar Rotterdam

Geïnteresseerd?

In de webshop van L.J. Harri en Watersportmedia vindt u (afgeprijsde) boeken en alle uitgaven waar we bij betrokken waren.

Neem contact op